kunststof

De beste
producten

De beste
producten

Om voor onze klanten het beste product te maken gaan we bij Mafa altijd net een stapje verder. We voegen wat wij noemen “een beetje Mafa toe”. Extra aandacht voor de details die het product beter, duurzamer en (kosten)efficiënter maken. Details die in het proces van idee naar product de kwaliteit van het eindproduct een enorme boost geven. Dat doen we natuurlijk graag voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Om te beginnen houden we er gewoon niet van om slechte producten te maken. Maar het is ook de reden dat onze klanten steeds weer terugkomen.

  Een iconische knop van 60 jaar

  Een iconische knop van 60 jaar

  Een iconische knop van 60 jaar

  Een iconische knop van 60 jaar

  Voor Van Berkel Patent heeft Mafa meer dan 60 jaar geleden de knoppen en handgrepen voor haar snijmachines ontwikkeld en geproduceerd. Snijmachines die we allemaal kennen van de slager en de kaasafdeling in de supermarkt. De naam ‘Van Berkel Patent’ bestaat al lang niet meer, maar de knoppen hebben door de jaren heen alle overnames van het bedrijf overleefd. Tegenwoordig komen de hypermoderne hoogwaardige snijmachines bij Verbas vandaan. De snijmachines zijn compleet veranderd, maar de knop is nog steeds hetzelfde. Tenminste….bijna. Want de details zijn wel veranderd.

  Een hypermoderne knop van 60 jaar

  Een hypermoderne knop van 60 jaar

  Een hypermoderne knop van 60 jaar

  Een hypermoderne knop van 60 jaar

  Natuurlijk is deze iconische knop niet precies hetzelfde als die eerste uit de jaren 60. In een periode van zes decennia zijn productiemethoden sterk veranderd en verbeterd. En dankzij nieuwe materialen is de kwaliteit van de knop van vandaag niet meer te vergelijken met die van die eerste knop. Kwaliteit betekent bij Mafa ook continue innovatie en doorontwikkeling van producten. Meegaan met de laatste stand van de techniek en de laatste materiaalkennis om keer op keer de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, waarbij we de impact op het milieu tot een minimum beperken. Hoe een eenvoudige knop in zestig jaar bijzonder wordt.

  Mafa brengt uw
  product tot leven