• achtergrond_plastics.jpg
Matrijzenbouw.jpg

MATRIJZENBOUW / CNC FREZEN

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en fabriceren van matrijzen. Van uw eerste idee tot het complete eindproduct, wij verzorgen het voor u.

lees meer
Spuitgieten.jpg

SPUITGIETEN

Wij fabriceren kunststofonderdelen voor vele toepassingsgebieden en in alle soorten kunststof. In seriegroottes van enkele tientallen tot vele tienduizenden.

lees meer

Plastics

Uw idee, wordt uw product bij Mafa. En dat zonder dat uw idee ooit bij een ander terechtkomt. Wel zo’n veilig gevoel. 

Van productontwerp, ontwerp en productie van de matrijs tot het uiteindelijke spuitgieten, alles gebeurt in eigen huis en voldoet aan onze strenge en gecertificeerde kwaliteitsnormen. (ISO 9001)

Wilt u uw eigen tekst of logo in uw kunststofproduct? Ook dat kan bij Mafa. Zo heeft u één duidelijk aanspreekpunt en geen discussies tussen matrijzenmakers en spuitgieters onderling. Bij Mafa staan zij namelijk aan dezelfde kant, en wel uw kant. Onnodige tijdverspilling in het productieproces wordt voorkomen.

En misschien wel het allerbelangrijkste, u bent gegarandeerd van de beste kwaliteit. Als er ergens in het traject iets onverhoopt niet 100% zou zijn, is er namelijk maar 1 verantwoordelijke en dat zijn wij zelf. Op en top kwaliteit is dus zeker ook in ons eigen belang.

Voor u als klant wordt het daarom nog aantrekkelijker om met ons de kunststof toekomst in te gaan.

iso-logo.png

Wij zijn ISO-9001 gecertificeerd.

Contactgegevens

Voltaweg 14
2627 BB  Delft

Telefoon
015 - 25 73 569 
Of stuur ons een e-mail

Scroll naar boven